Dagtrips vanuit Londen


Zeker als je ruim de tijd hebt in Londen kan het leuk zijn een dagtrip te maken ergens anders heen. Zelf heb ik een stad altijd vrij snel gezien en maak dit soort tripjes dan ook extra graag. 
Windsor 
Wij hebben gekozen voor een trip naar Windsor vanaf Londen omdat het lekker dichtbij is. Met de trein ben je hier binnen een half uur vanaf Padington. Windsor staat bekend om haar grote kasteel waarde koninklijkee familie nog regelmatige vakantie doorbrengt. Koop online van tevoren je kaartjes om dit kasteel in te kunnen om sltijd lange wachtrijen (in de regen) over te slaan. Verder is hetstation leuk om even doorheen te lopen vanwege de aankleding, en is er nog een grote winkelstraat die leuk is even te zien en om daar een autenthieke engelse boekenwinkel in te gaan. Ook zijn er, netals in de rest van Londen, leuke pubs om een biertje te drinken of een hapje te eten. 

Bath
Bath is een mooie plaats op ongeveer 1,5 uur met de trein vanaf Londen. Aanraders zijn om naar de pulteney bridge,de abdij, en de churchyard te lopen. Als je de tijd hebt kun je ook naar The Royal Crescent lopen, dit ligt iets verder weg maar is ook de moeite waard even te zien. Hou er rekening mee dat de kostenvan treinkaartjes helaas erg kunnen oplopen. Voor een retourtje waren wij per persoon ongeveer €80 kwijt. 

Meer weten over Londen?