Rhodos


Rhodos is één van de grootste eilanden van Griekenland, dit betekend niet dat het erg groot is. In een paar uur kun je namelijk rond het hele eiland rijden. Rhodos is een prachtige locatie om van een typisch Griekse vakantie te kunnen genieten. Je kunt er uitgaan, naar prachtige stranden, heerlijk eten en het enige oude Griekse stadion die bewaard is gebleven in Lindos bewonderen. Naast de stranden kun je in het binnenland gelukkig genieten van de prachtige natuur waar het eiland ook genoeg van te bieden heeft. Tot slot schijnt op het eiland meer dan 300 dagen per jaar de zon, dus dan kan het eigenlijk al niet meer fout gaan. 

Bezienswaardigheden

In Rhodos is genoeg te doen en daarom hier een handig overzichtje van de mooiste bezienswaardigheden van het eiland. Zo hoef je niks over te slaan op dit prachtige eiland ;). 

Mooiste zonsondergangen

Rhodos is een geweldige uitvalsbasis om zonsondergangen te kijken. Omdat het overal omgeven is door water heb je er bijna overal waar je komt een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Hier kun je lezen over de mooiste plekken om de zonsondergang te bekijken op het eiland. 


Meer reisinspiratie op doen?


Griekenland - D-reizen