Bodine op reis; wie ben ik?


Hoi! Ik ben Bodine en ik ben gek op reizen. Op deze manier wil ik graag al mijn ervaringen en tips delen om het reizen voor anderen makkelijker en leuker te maken! Ik ben vooral gek op natuur en landschappen dus daar zul je het meeste over vinden hier. Verder hou ik van wijntjes drinken met vriendinnen, oude muziek en concerten en foto’s maken. Ik heb onlangs een nieuwe camera gekregen, ik ben hier nog niet heel erg thuis in maar ben er lekker mee aan het oefenen. Verder hou ik er niet van 2 keer naar dezelfde plek te gaan op vakantie omdat ik altijd het liefst nieuwe plekken ontdek. 

De meeste reizen die ik maak zijn met mijn vriend, Jelle. Gelukkig vind hij het heerlijk dat ik op vakantie altijd een plan maak van alles dat ik wil doen en hij me overal heenrijdt ;).Een rijbewijs is er namelijk nog niet van gekomen tussen de reizen door. 

Mijn gaafste reis is alweer bijna 5 jaar geleden toen ik samen met 2 vriendinnen door Azië heb gepackpacked. Vragen over backpacken zijn daarom ook altijd welkom!
Het mooiste land waar ik ben geweest is denk ik IJsland op het moment, wat een bijzonder gaaf land is dit zeg. Dit is het enige land waar ik nog wel 300x naar terug zou kunnen gaan. 

Mocht je vragen hebben over een bepaalde plek, tips, suggesties, opmerkingen oid kun je me altijd een berichtje sturen en dan laat ik zo snel mogelijk van me horen :) Veel plezier met lezen en het plannen van je reis!