Wat staat er op de planning?


Als echte reisfanaat probeer ik altijd een paar tripjes op de planning te hebben staan. Lees hieronder waarover je binnenkort meer kunt vinden op mijn stie! 

Mechelen

Iets dichter bij huis, maar een klein stedentripje naar onze zuiderlijke buren word ik altijd wel gelukkig van. 

Turkije

In juni/juli staat een hele gave reis op de planning. We gaan eerst een paar dagen naar Istanbul en vanaf daar met de auto door Turkije naar Cappadocie rijden. Ik ben heel benieuwd wat we hier tegen gaan komen! 

Bari / Dubrovnik

In juli/augustus zijn we van plan om deze 2 prachtige steden te combineren. Eerst een paar dagen naar het Italiaanse Bari en daarna met de boot naar Kroatie. 

Cardiff

Er zijn al veel plekken die ik op de wereld heb gezien omdat Billy Joel daar een concert gaf ;). Eerst New York, toen Londen en nu volgen we hem naar Wales. We blijven een paar dagen langer om deze stad en de omgeving te verkennen. 

Malaga

Voor het eerst naar een Spaanse stad! Samen met mijn lieve vriendinnetje Lisa gaan we kijken wat hier te beleven valt!